HPL - CPL TRAPPEN

Bij Van Laar Traprenovatie zijn de mogelijkheden eindeloos. Een enorm scala aan kleuren en materialen zijn beschikbaar om zo de trap van uw dromen te realiseren. Buiten de honderden kleuren die we aanbieden, kan uw trap bekleed worden met verschillende materialen. CPL / HPL bekleding is de meest voorkomende trapbekleding. En dat heeft alles met de grote voordelen van dit product te maken.

Wat is CPL/ HPL?
Zowel HPL als CPL is opgebouwd uit een keiharde kunststof onderlaag met daarop een drager. Denk hierbij aan een prachtige natuurtrouwe houtprint. Of bijv. ‘beton look’. De kunststof laag is bevestigd op een HDF (doorontwikkeld MDF) plaat wat het geheel compleet maakt. Het resultaat, een bijna onverwoestbare traptrede die zo goed als onderhoudsvrij is.

Wat is het verschil tussen CPL en HPL?
Eigenlijk is er niet zoveel verschil tussen CPL en HPL. CPL staat voor “Continues Pressure Laminate” en wordt op rol gefabriceerd. Vaak met MDF onderplaat kan dit op grote schaal geproduceerd worden. De prijs is daarom aantrekkelijker, terwijl de kwaliteit marginaal minder is dan HPL.

HPL (High Pressure Laminate) wordt onder hoge druk gelamineerd. Dit is bewerkelijker maar bevordert de kwaliteit, zeker in combinatie met een HDF onderplaat. Het is dus met name de bewerking en de keuze van onderplaat wat het verschil maakt.

VOOR ELKE TRAP EEN OPLOSSING!

DICHTE TRAPRENOVATIE

Een dichte trap bekleden wij met PVC overzet treden en indien gewenst met stootborden in kleur.

De overzet trede plaatsen wij over uw huidige treden en zetten deze vast met een speciaal hiervoor ontworpen kit zodat u nog jarenlang plezier heeft van uw trap.

De stootborden monteren wij op dezelfde manier.

Al onze trappen worden in kleur bij u geleverd en gemonteerd zodat u hier zelf geen omkijken meer naar heeft en gelijk kunt genieten van uw nieuwe trap.

Contact ons