Gespecialiseerd in

Rembrandtstraat 32

7671 ZD Vriezenveen

06 83 23 23 51

Alle werkdagen bereikbaar

Ma - Vrij: 9:00 - 17:30

Mailen kan altijd!

EIKEN TRAPRENOVATIE

Het massief product van Van Laar Traprenovatie is een overzettrede van hoge kwaliteit massief eiken, speciaal geselecteerd voor het beste resultaat. De massieve treden zijn van duurzaam eikenhout.

Van Laar Traprenovatie kiest enkel voor de beste kwaliteit massief hout, zo weet u zeker dat u jarenlang kunt genieten van een mooi stukje vakwerk.

Door de overzettreden met een speciale olie te bewerken is elke gewenste kleur te bereiken. Zo kunt u ervoor zorgen dat de trap helemaal opgaat in uw eigen interieur.

Een oPEN OF DICHTE TRAP?

Open Trap

Een open trap bekleden wij rondom. Dat wil zeggen dat wij een overzet trede plaatsten aan de bovenkant, aan de onderkant maken wij gebruik van een (eiken) fineer voor de mooiste afwerking. Aan de achterkant plaatsen wij natuurlijk een eiken lat in kleur zodat uw trede helemaal compleet bekleed is.

Dichte trap

Een dichte trap bekleden wij met massief eiken overzet treden en indien gewenst met stootborden in kleur. De overzet trede plaatsen wij over uw huidige treden en zetten deze vast met een speciaal hiervoor ontworpen kit zodat u nog jarenlang plezier heeft van uw trap. De stootborden monteren wij op dezelfde manier.
Al onze trappen worden in kleur bij u geleverd en gemonteerd zodat u hier zelf geen omkijken meer naar heeft en kunt u gelijk genieten van uw nieuwe trap.

Kies uw eigen Design

Hiernaast vind u alle beschikbare stijlen voor het design van uw eigen trap.
Onze trappen worden compleet in kleur geleverd en gemonteerd.
Zo heeft u er geen omkijken meer naar!